New Classics

Welkom bij Jac & Co

Wij hopen dat u geniet van de auto’s die wij aanbieden! 

Dat is de gedachte bij “New Classics”. De auto die vandaag vernieuwend is, is morgen een classic en de exemplaren van gisteren zijn zojuist de new classics geworden. Deze beredenering gaat op voor de meeste van de door ons geselecteerde automobielen. Ons bloed gaat er sneller van stromen, een gevoel van blijdschap.. ja, we staan bij de juiste auto! Dat kan een uniek stuk voor de verzameling zijn, maar ook voor dagelijks gebruik bieden wij de leukste modellen aan. Kortom; auto’s met karakter!

Kies welke auto's je wilt weergeven

Het aanbod

Zorgvuldig geselecteerd, goed bekeken bij aankoop en de puntjes op de “i”. De meer dan 20 jaar ervaring in het vak en de pure passie voor automobielen maken de juiste samenstelling van de aangeboden voorraad.

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Service diensten

Onderhoud & nazorg

Jac & Co is gespecialiseerd in de in- en verkoop an automobielen. Het rijklaarmaken, de APK-keuringen, het poetsen doen wij bij en in samenwerking met onze jarenlange relaties. Deze zijn veelal merkspecialisten die kundig zijn in specifieke werkzaamheden en dat werkt duidelijk en helder. Ook de nazorg na de levering (onderhoud & APK, poetsen & schadeherstel) kunnen op deze wijze met korte lijnen uitgevoerd worden.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 
op afspraak geopend tot 18.00uur

Vrijdag & Zaterdag 
09:00 tot 17:00

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Chat openen