Speci­ficaties

Prijs

€ 69.500,-

Bouwjaar​

03-1979

Km stand​

54.461

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

2

Kleur

Marrone Biscotto

Interieur

Leder beige

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

256

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Maserati Kyalami 4.2

Prijs

€ 69.500,-

Bouwjaar​

03-1979

Km stand​

54.461

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Maserati Kyalami, in Marrone metallico een zeldzaam exclusieve verschijning.
Een super originele auto. Nieuw geleverd in Parijs door de franse Maserati dealer De Pescara Automobiles (7, rue Rodier – 75009 Paris).
De gele koplampen verraden de franse afkomst en staan deze Kyalami met de bruine carrosseriekleur geweldig.
Recent voorzien van een nieuwe laklaag daar de originele lak zijn glans had verloren. Het interieur nog onaangetast en origineel. Leder in zeer goede conditie en niet uitgedroogd. Aan de nieuwe eigenaar om deze zo origineel te laten met “patina” of juist de kleur te laten herstellen. Dat laatste kan ook door ons gedaan worden.

Rijden is magnifiek, dat klinkt frans! Maar het is een echte italiaanse volbloed. Wat rijdt deze auto super! Onderin enorm veel trekkracht om vlot weg te komen. Eindeloos lang is de soeplesse in deze 4.2 V8. Juist de handgeschakelde 5-versnellingsbak is een juiste keuze t.o.v een automaat. Let wel, de dogleg met 1e verzet naar je toe is top. Hij schakelt direct en duidelijk.

Wat ik graag nog wil onderstrepen is de exclusiviteit van een Kyalami. Totale productie zo’n 200 stuks. Daarin zitten automaten, handbakken, 4.2 en 4.9 allen samen. Dus iedere uitvoering is een zeldzaamheid.

Voorzien van een nederlandse kentekenregistratie en klaar voor gebruik.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door