Speci­ficaties

Prijs

€ 54.500,-

Bouwjaar​

02-1963

Km stand​

8.398

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

2

Kleur

Grigio

Interieur

Leder beige

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

4

Vermogen in pk

131

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Lancia Flaminia Coupe 2.5

Prijs

€ 54.500,-

Bouwjaar​

02-1963

Km stand​

8.398

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Een excellent uitgevoerde Lancia Flaminia PininFarina Coupe….

Door ons in Italie aangekocht in hoogwaardige kwaliteit. Het interieur is volledig nieuw en let u eens op het extreem fraaie leder. De rubber vloermatten zijn exact op maat en datzelfde geldt voor de tapijten die eveneens nieuw zijn. Neem de tijd als u de auto komt bekijken en laat deze op u inwerken.

Deze Lancia is volledig onder handen genomen. De motor is door een Italiaanse specialist gereviseerd. Carrosserie door onze Italiaanse restaurateur nauwkeurig gedaan en voorzien van hoge kwaliteit spuitwerk. Dat interieur is uniek te noemen… door Italiaans beste bekleder voorzien van de beste ledersoort, nieuwe tapijten, hemelbekleding en waanzinnige afwerking.

De carrosserie is in een prachtige conditie en de lak prachtig. Motorisch is deze 2.5 V6 met 131pk perfect en klaar om van te genieten.  Momenteel heeft deze Lancia een Nederlandse registratie.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door