Speci­ficaties

Preis

€ 54.500,-

Bouwjaar​

02-1963

Km stand​

8.398

Brandstof​

Benzin

Körperarbeit

Coupé

Anzahl der Türen

2

Farbe

Grigio

Interieur

Leder beige

Trans­missie

Schaltgetriebe

Anzahl beschleunigen.

4

Leistung in PS

131

BTW / marge

Margin
Teilen Sie auf facebook
Delen op Facebook

Lancia Flaminia Coupe 2.5

Preis

€ 54.500,-

Bouwjaar​

02-1963

Km stand​

8.398

Brandstof​

Benzin

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Een excellent uitgevoerde Lancia Flaminia PininFarina Coupe….

Door ons in Italie aangekocht in hoogwaardige kwaliteit. Het interieur is volledig nieuw en let u eens op het extreem fraaie leder. De rubber vloermatten zijn exact op maat en datzelfde geldt voor de tapijten die eveneens nieuw zijn. Neem de tijd als u de auto komt bekijken en laat deze op u inwerken.

Deze Lancia is volledig onder handen genomen. De motor is door een italiaanse specialist gereviseerd. Carrosserie door onze italiaanse restaurateur nauwkeurig gedaan en voorzien van hoge kwaliteit spuitwerk. Dat interieur is uniek te noemen… door italiaans beste bekleder voorzien van de beste ledersoort, nieuwe tapijten, hemelbekleding en waanzinnige afwerking.

De carrosserie is in een prachtige conditie en de lak prachtig. Motorisch is deze 2.5 V6 met 131pk perfect en klaar om van te genieten.  Momenteel heeft deze Lancia een nederlandse registratie.

opties en accessoires

Auf der Suche nach etwas Besonderem?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf

Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren. 

Auto leasen
financiering aangeboden door