Speci­ficaties

price

€ 54.500,-

Bouwjaar​

02-1963

Km stand​

8.398

Brandstof​

Gasoline

Body

Coupe

number of doors

2

Color

Grigio

Interior

Leather beige

Trans­missie

Manual transmission

Number accelerate.

4

Power in hp

131

BTW / marge

Margin
Share on facebook
Delen op Facebook

Lancia Flaminia Coupe 2.5

price

€ 54.500,-

Bouwjaar​

02-1963

Km stand​

8.398

Brandstof​

Gasoline

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Een excellent uitgevoerde Lancia Flaminia PininFarina Coupe….

Door ons in Italie aangekocht in hoogwaardige kwaliteit. Het interieur is volledig nieuw en let u eens op het extreem fraaie leder. De rubber vloermatten zijn exact op maat en datzelfde geldt voor de tapijten die eveneens nieuw zijn. Neem de tijd als u de auto komt bekijken en laat deze op u inwerken.

Deze Lancia is volledig onder handen genomen. De motor is door een italiaanse specialist gereviseerd. Carrosserie door onze italiaanse restaurateur nauwkeurig gedaan en voorzien van hoge kwaliteit spuitwerk. Dat interieur is uniek te noemen… door italiaans beste bekleder voorzien van de beste ledersoort, nieuwe tapijten, hemelbekleding en waanzinnige afwerking.

De carrosserie is in een prachtige conditie en de lak prachtig. Motorisch is deze 2.5 V6 met 131pk perfect en klaar om van te genieten.  Momenteel heeft deze Lancia een nederlandse registratie.

opties en accessoires

Looking for something special?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Please contact us

We are happy to answer your questions and you can do this by filling in the contact form on the right. By entering your name, e-mail address and telephone number, we can easily contact you. 

Auto leasen
financiering aangeboden door
Chat openen