Speci­ficaties

Prix

€ 54.500,-

Bouwjaar​

02-1963

Km stand​

8.398

Brandstof​

Essence

Carrosserie

Coupé

Nombre de portes

2

Couleur

Grigio

Intérieur

Cuir beige

Trans­missie

Transmission manuelle

Le nombre s'accélère.

4

Puissance en ch

131

BTW / marge

Marge
Partager sur !trpst#/trp-gettext>
Delen op Facebook

Lancia Flaminia Coupe 2.5

Prix

€ 54.500,-

Bouwjaar​

02-1963

Km stand​

8.398

Brandstof​

Essence

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Een excellent uitgevoerde Lancia Flaminia PininFarina Coupe….

Door ons in Italie aangekocht in hoogwaardige kwaliteit. Het interieur is volledig nieuw en let u eens op het extreem fraaie leder. De rubber vloermatten zijn exact op maat en datzelfde geldt voor de tapijten die eveneens nieuw zijn. Neem de tijd als u de auto komt bekijken en laat deze op u inwerken.

Deze Lancia is volledig onder handen genomen. De motor is door een italiaanse specialist gereviseerd. Carrosserie door onze italiaanse restaurateur nauwkeurig gedaan en voorzien van hoge kwaliteit spuitwerk. Dat interieur is uniek te noemen… door italiaans beste bekleder voorzien van de beste ledersoort, nieuwe tapijten, hemelbekleding en waanzinnige afwerking.

De carrosserie is in een prachtige conditie en de lak prachtig. Motorisch is deze 2.5 V6 met 131pk perfect en klaar om van te genieten.  Momenteel heeft deze Lancia een nederlandse registratie.

opties en accessoires

Vous cherchez quelque chose de spécial?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

S'il vous plaît contactez-nous

Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter. 

Auto leasen
financiering aangeboden door
Chat openen