Welkom bij Jac & Co

New classics zijn onze specialiteit maar ook voor dagelijks gebruik bieden wij de leukste modellen aan. Kortom; auto's met karakter!

Kies welke auto's je wilt weergeven

Ons nieuwste aanbod EV Hybrids

Verwachte EV Hybrids

Ons nieuwste aanbod Specials

Verwachte Specials

L'offre

Soigneusement sélectionnés, bien vus lors de l'achat et les points sur le "i". Les plus de 20 ans d’expérience dans le domaine et la pure passion des automobiles font la bonne composition du stock proposé.

Vous cherchez quelque chose de spécial?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Service services

Entretien et suivi

Jac & Co is gespecialiseerd in de in- en verkoop van automobielen. Het rijklaarmaken, de APK-keuringen, het poetsen doen wij bij en in samenwerking met onze jarenlange relaties. Deze zijn veelal merkspecialisten die kundig zijn in specifieke werkzaamheden en dat werkt duidelijk en helder. Ook de nazorg na de levering (onderhoud & APK, poetsen & schadeherstel) kunnen op deze wijze met korte lijnen uitgevoerd worden.

Horaires d'ouverture

Du lundi au jeudi 
op afspraak geopend tot 18.00uur

Vendredi et samedi 
9h à 17h

S'il vous plaît contactez-nous

Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter.