Range Rover S1 Suffix A “TopHat”

Catégorie:


Utilisez les touches fléchées pour faire défiler les images.

Spécifications

Prix

€ 275.000,-

Année de construction

06-1972

Kilométrage

Carburant

Essence

Carrosserie

SUV

Nombre de portes

3

Couleur

Bahama Gold

Intérieur

Leder

Transmission

Transmission manuelle

Le nombre s'accélère.

6

Puissance en ch

500

TVA / marge

MargePartager sur !trpst#/trp-gettext>


Partager cette voiture


Les détails


De Range Rover met Suffix A chassis van de eerste serie in 3-deurs uitvoering is een absolute zeldzaamheid in zijn meest pure vorm… In de kleur “Bahama Gold” en correcte spiegels, need I say more?

Dit exemplaar heeft een volledige restauratie ondergaan. Hollandse autobouwer TopHat uit Loosdrecht (met vestigingen in Phoenix-Arizona en Dubai), die exclusieve “high-end” en extreme Land Rovers transformeert naar bizar krachtige machines, bouwde deze auto. Voor de meest veeleisende koper die een authentieke auto wil zien, extreme power wil ervaren en de hoogste vorm van afwerking waardeert. Volledig echt lederen stoelen met de originele gelooide geul. Airconditioning, ABS, stuurbekrachtiging en super fijn schakelende 6 versnellingsbak.

Origineel standaard een 3500 V8. Maar TopHat monteerde een Corvette LT1 6162cc V8 in deze icoon. Het vermogen steeg naar zo’n 500pk en werd gecombineerd met een Magnum 6-speed manual bak. Om het weggedrag in balans met het vermogen te hebben, heeft deze Range Rover Koni schokdemper met intstelbare luchtvering. De juiste velgen zijn aangepast aan de grote remmen om de veiligheid te garanderen.

 

 

Options et accessoires


  • ABS
  • Climatisation
  • Alarmsysteem
  • Armsteunen voor
  • Verrouillage centralisé avec télécommande
  • Luchtvering
  • Direction assistée
  • Attelage

Vous cherchez quelque chose de spécial?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

S'il vous plaît contactez-nous


Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter.