Speci­ficaties

Prijs

€ 67.900,-

Bouwjaar​

06-1974

Km stand​

42.811

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Targa

Aantal deuren

2

Kleur

Peru Rot

Interieur

Leder schwarz

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

150

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Porsche 911 Targa 2.7

Prijs

€ 67.900,-

Bouwjaar​

06-1974

Km stand​

42.811

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Porsche 911 Targa 2.7 in Peru Red….

Een super mooie Porsche in zowel de uitstraling als de kwaliteit. Klaar om van te genieten, te presenteren of om zelf naar te kijken en te rijden.

Van origine aan Canada geleverde auto en enkele jaren geleden door ons aldaar aangekocht. Een exemplaar dat roestvrij was en is. Geheel opnieuw gespoten in de oorspronkelijke kleur Peru Red, interieur nieuw bekleed, Targa-dak als nieuw gemaakt.
Het tijdsgetrouwe sportstuurwiel is wellicht niet af fabriek, maar staat geweldig en stuurt fijner. Al staat op de Geburtsurkunde wel als optie een Sportlenkrad vermeld. Tijdens uw bezoek aan deze auto kunnen wij u de heldere kwaliteit laten zien waarin de auto verkeerde voordat deze gespoten werd, hoeveel werk er toch nog in een ogenschijnlijk eenvoudig Targa-dak zit, dat de auto vrij van roest was… Aanvullend vele facturen van details en onderhoud die in opdracht van ons zijn uitgevoerd. Het onderhoudsboekje was niet bij de auto toen wij deze aankochten.

De kenner ziet dat deze 2.7 motor voorzien is van Weber carburateurs terwijl deze van oorsprong voorzien was van een K-jetronic injectiesysteem. Wat klinkt deze nu prachtig en wat reageert deze samenstelling perfect op het gaspedaal. Het betreft een correcte 2.7 motortype die in deze 911 uit 1974 behoort, dus juiste motortype maar niet “matching numbers” met de carrosserie.

Een buitengewone gelegenheid om zo’n exemplaar te bezitten, te rijden en koesteren…
Op afspraak te bezichtigen. Prijs is vast.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door