Speci­ficaties

Prijs

€ 89.000,-

Bouwjaar​

01-1979

Km stand​

70.139

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

2

Kleur

Blu Sera metallic

Interieur

Leder beige

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Maserati Kyalami 4.2

Prijs

€ 89.000,-

Bouwjaar​

01-1979

Km stand​

70.139

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Blu Sera… wellicht de mooiste kleurstelling voor een Maserati!

Door Frua ontworpen carrosserie met een 4.2 V8 en handgeschakelde versnellingsbak. Een racewagen in een keurig kostuum…. Want zo kan de Kyalami het beste beschreven worden. Zodra de motor gestart wordt begrijpt de purist het direct! Dit is een unieke automobiel. Uniek en zeldzaam zal hij ook altijd blijven met een totale productie van nog geen 200 stuks.

Dit exemplaar is afkomstig uit Italië en om specifiek te zijn Brescia. Wij kochten deze zelf in de geboorteplaats van deze auto, Modena. Een top kwaliteit automobiel qua carrosserie, interieur en techniek. Geheel in originele kleurstelling zoals deze in 1979 uit Viale Ciro Menotti in Modena de fabriekspoort verliet.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door