Alfa Romeo Sprint 1600

Catégorie:


Utilisez les touches fléchées pour faire défiler les images.

Spécifications

Prix

€ 54.500,-

Année de construction

06-1962

Kilométrage

10.232

Carburant

Essence

Carrosserie

Coupé

Nombre de portes

2

Couleur

Grigio

Intérieur

Leder

Transmission

Transmission manuelle

Le nombre s'accélère.

5

Puissance en ch

88

TVA / marge

MargePartager sur !trpst#/trp-gettext>


Partager cette voiture


Les détails


Tot in het extreme een detail gerestaureerde Alfa Romeo Sprint 1600…

Door ons in Rome – Italie aangekocht. Een goed rijdende auto op dat moment in de kleur Bianco. Maar een deukje in het achterscherm leidde uiteindelijk tot een volledige restauratie. Het hele proces hebben wij in een boek beschreven met vele foto’s. Tijdens de restauratie hebben wij de kleur verandert naar een tijdgetrouwe en originele Alfa kleur Grigio met bijpassend tabacco leder.

De gretige 1600 motor met carburateur en 5 versnellingsbak was de snellere uitvoering t.o.v de Sprint 1300. De motor is gereviseerd, evenals de versnellingsbak en loopt daardoor prachtig. Daarbij schakelt hij geweldig zonder enige weerstand.

De foto’s spreken voor zich. Maar de serieuze koper komt hem bij ons bekijken en tijdens een cappuccino neemt u op uw gemak al het naslagwerk door.

Options et accessoires


Vous cherchez quelque chose de spécial?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

S'il vous plaît contactez-nous


Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter.