Alfa Romeo Sprint 1600

Categorie:


Gebruik je pijltjes toetsen om te scrollen door de afbeeldingen.

Specificaties

Prijs

€ 64.700,-

Bouwjaar

06-1962

Km stand

10.232

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

2

Kleur

Grigio

Interieur

Leder

Transmissie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

88

BTW/marge

MargeShare on facebook


Deel deze auto


Bijzonderheden


Tot extreme detail gerestaureerde Alfa Romeo Sprint 1600…

Door ons in Rome – Italie aangekocht. Een goed rijdende auto op dat moment in Bianco. Maar een deukje in het achterscherm leidde tot een volledige restauratie. Het hele proces hebben wij in een boek beschreven met vele foto’s. De kleur veranderde van Bianco naar Grigio met bijpassend leder.

De gretige 1600 motor met carburateur en 5 versnellingsbak was de snellere uitvoering t.o.v de Sprint 1300. Die motor is gereviseerd, evenals de versnellingsbak en loopt daarbij prachtig. Hij schakelt geweldig zonder enige weerstand.

De foto’s spreken voor zich. Maar de serieuze koper komt hem bij ons bekijken en bekijkt het boek tijdens een kop koffie. Belt u wel even van te voren.

Opties en accessoires


Op zoek naar iets speciaals?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op


Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen.