Speci­ficaties

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

06-1962

Km stand​

10.232

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

2

Kleur

Grigio

Interieur

Leder

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

88

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Alfa Romeo Sprint 1600

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

06-1962

Km stand​

10.232

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Tot in het extreme een detail gerestaureerde Alfa Romeo Sprint 1600…

Door ons in Rome – Italie aangekocht. Een goed rijdende auto op dat moment in de kleur Bianco. Maar een deukje in het achterscherm leidde uiteindelijk tot een volledige restauratie. Het hele proces hebben wij in een boek beschreven met vele foto’s. Tijdens de restauratie hebben wij de kleur verandert naar een tijdgetrouwe en originele Alfa kleur Grigio met bijpassend tabacco leder.

De gretige 1600 motor met carburateur en 5 versnellingsbak was de snellere uitvoering t.o.v de Sprint 1300. De motor is gereviseerd, evenals de versnellingsbak en loopt daardoor prachtig. Daarbij schakelt hij geweldig zonder enige weerstand.

De foto’s spreken voor zich. Maar de serieuze koper komt hem bij ons bekijken en tijdens een cappuccino neemt u op uw gemak al het naslagwerk door.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door