Alfa Romeo Sprint 1600

Kategorie:


Verwenden Sie Ihre Pfeiltasten, um durch die Bilder zu scrollen.

Spezifikationen

Preis

€ 54.500,-

Baujahr

06-1962

Kilometerstand

10.232

Kraftstoff

Benzin

Körperarbeit

Coupé

Anzahl der Türen

2

Farbe

Grigio

Interieur

Leder

Übertragung

Schaltgetriebe

Anzahl beschleunigen.

5

Leistung in PS

88

Mehrwertsteuer / Marge

MarginTeilen Sie auf facebook


Teile dieses Auto


Angaben


Tot in het extreme een detail gerestaureerde Alfa Romeo Sprint 1600…

Door ons in Rome – Italie aangekocht. Een goed rijdende auto op dat moment in de kleur Bianco. Maar een deukje in het achterscherm leidde uiteindelijk tot een volledige restauratie. Het hele proces hebben wij in een boek beschreven met vele foto’s. Tijdens de restauratie hebben wij de kleur verandert naar een tijdgetrouwe en originele Alfa kleur Grigio met bijpassend tabacco leder.

De gretige 1600 motor met carburateur en 5 versnellingsbak was de snellere uitvoering t.o.v de Sprint 1300. De motor is gereviseerd, evenals de versnellingsbak en loopt daardoor prachtig. Daarbij schakelt hij geweldig zonder enige weerstand.

De foto’s spreken voor zich. Maar de serieuze koper komt hem bij ons bekijken en tijdens een cappuccino neemt u op uw gemak al het naslagwerk door.

Optionen und Zubehör


Auf der Suche nach etwas Besonderem?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf


Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren.