Alfa Romeo Sprint 1600

Category:


Use your arrow keys to scroll through the images.

Specifications

price

€ 54.500,-

Construction year

06-1962

Mileage

10.232

Fuel

Gasoline

Body

Coupe

number of doors

2

Color

Grigio

Interior

Leder

Transmission

Manual transmission

Number accelerate.

5

Power in hp

88

VAT margin

MarginShare on facebook


Share this car


Particularities


Tot in het extreme een detail gerestaureerde Alfa Romeo Sprint 1600…

Door ons in Rome – Italie aangekocht. Een goed rijdende auto op dat moment in de kleur Bianco. Maar een deukje in het achterscherm leidde uiteindelijk tot een volledige restauratie. Het hele proces hebben wij in een boek beschreven met vele foto’s. Tijdens de restauratie hebben wij de kleur verandert naar een tijdgetrouwe en originele Alfa kleur Grigio met bijpassend tabacco leder.

De gretige 1600 motor met carburateur en 5 versnellingsbak was de snellere uitvoering t.o.v de Sprint 1300. De motor is gereviseerd, evenals de versnellingsbak en loopt daardoor prachtig. Daarbij schakelt hij geweldig zonder enige weerstand.

De foto’s spreken voor zich. Maar de serieuze koper komt hem bij ons bekijken en tijdens een cappuccino neemt u op uw gemak al het naslagwerk door.

Options and accessories


Looking for something special?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Please contact us


We are happy to answer your questions and you can do this by filling in the contact form on the right. By entering your name, e-mail address and telephone number, we can easily contact you.