Porsche 928 4.5 Aut

Kategorie:


Verwenden Sie Ihre Pfeiltasten, um durch die Bilder zu scrollen.

Spezifikationen

Preis

€ 24.500,-

Baujahr

03-1979

Kilometerstand

153.455

Kraftstoff

Benzin

Körperarbeit

Coupé

Anzahl der Türen

3

Farbe

Copper Brown metallic

Interieur

Velours & Leder bruin

Übertragung

Automatisch

Anzahl beschleunigen.

Leistung in PS

240

Mehrwertsteuer / Marge

MarginTeilen Sie auf facebook


Teile dieses Auto


Angaben


Een eerste serie Porsche 928, de meest pure vorm.

Deze Porsche 928 komt uit 1979 en is voorzien van de 240pk sterke 4.5 V8 met Automaat. Schitterende kleurstelling met het iconische interieur en dito bekleding. Sinds 1995 op nederlands kenteken en een eerste registratie van maart 1979. Belangrijk om te melden dat het om een europese auto gaat… daar waar velen US-modellen zijn.

De auto rijdt, remt en schakelt zoals het hoort. De carrosserie voorzien van nieuwe lak, een hele strakke en fraaie coupé. Recent voorzien van een nieuwe radiateur en na lange stilstand weer in goed rijdende conditie. En ja, er zijn nog wat details om de puntjes op de “i” te zetten. Dat is voor de nieuwe eigenaar….. Komt u de auto bekijken en beoordeel zelf hoe onweerstaanbaar deze Porsche is.

Optionen und Zubehör


  • Elektrische Fensterheber
  • Leichtmetallräder
  • Stuurbrachtiging

Auf der Suche nach etwas Besonderem?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf


Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren.