Porsche 928 4.5 Aut

Categorie:


Gebruik je pijltjes toetsen om te scrollen door de afbeeldingen.

Specificaties

Prijs

€ 24.500,-

Bouwjaar

03-1979

Km stand

153.455

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

3

Kleur

Copper Brown metallic

Interieur

Velours & Leder bruin

Transmissie

Automaat

Aantal versnel.

Vermogen in pk

240

BTW/marge

MargeShare on facebook


Deel deze auto


Bijzonderheden


Een eerste serie Porsche 928, de meest pure vorm.

Deze Porsche 928 komt uit 1979 en is voorzien van de 240pk sterke 4.5 V8 met Automaat. Schitterende kleurstelling met het iconische interieur en dito bekleding. Sinds 1995 op nederlands kenteken en een eerste registratie van maart 1979. Belangrijk om te melden dat het om een europese auto gaat… daar waar velen US-modellen zijn.

De auto rijdt, remt en schakelt zoals het hoort. De carrosserie voorzien van nieuwe lak, een hele strakke en fraaie coupé. Recent voorzien van een nieuwe radiateur en na lange stilstand weer in goed rijdende conditie. En ja, er zijn nog wat details om de puntjes op de “i” te zetten. Dat is voor de nieuwe eigenaar….. Komt u de auto bekijken en beoordeel zelf hoe onweerstaanbaar deze Porsche is.

Opties en accessoires


  • Electrische ramen
  • Lichtmetalen velgen
  • Stuurbrachtiging

Op zoek naar iets speciaals?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op


Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen.