Speci­ficaties

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

03-1979

Km stand​

153.455

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

3

Kleur

Copper Brown metallic

Interieur

Velours & Leder bruin

Trans­missie

Automaat

Aantal versnel.

Vermogen in pk

240

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Porsche 928 4.5 Automaat

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

03-1979

Km stand​

153.455

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Een 1e serie Porsche 928, de meest pure vorm.

Deze Porsche 928 komt uit 1979 en is voorzien van de 240pk sterke 4.5 V8 met automaat. Schitterende kleurstelling met het iconische Pasha interieur. Sinds 1995 op Nederlands kenteken en nog belangrijk om te melden dat het hier om een Europese auto gaat… daar waar velen USA-modellen zijn.

De auto rijdt, remt en schakelt zoals het hoort. De carrosserie is voorzien van een nieuwe lak en is mede hierdoor een hele strakke en fraaie coupé. Recent voorzien van o.a. een nieuwe radiateur en na lange stilstand weer in goed rijdende conditie gebracht. En ja, er zijn nog wat details om de puntjes op de “i” te zetten. Dat is een leuk klusje voor de nieuwe eigenaar….. Komt u de auto bekijken en beoordeel zelf hoe onweerstaanbaar deze Porsche is.

Deze Porsche is voorzien van een nederlands kenteken sinds 1995, APK geldig tot 25 september 2022, geen onderhoudsboekjes. Auto is vrij van roest en ziet er qua carrosserie super netjes uit. …. VASTE PRIJS!

 

opties en accessoires

  • Electrische ramen
  • Lichtmetalen velgen
  • Stuurbrachtiging

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door

aangepaste openingstijden

Week 30 van 23-27 juli alleen op afspraak
Week 31 van 29 juli - 5 augustus gesloten i.v.m. vakantie
Week 32 van 6-10 augustus alleen op afspraak