Porsche 928 4.5 Aut

Catégorie:


Utilisez les touches fléchées pour faire défiler les images.

Spécifications

Prix

€ 24.500,-

Année de construction

03-1979

Kilométrage

153.455

Carburant

Essence

Carrosserie

Coupé

Nombre de portes

3

Couleur

Copper Brown metallic

Intérieur

Velours & Leder bruin

Transmission

Automatique

Le nombre s'accélère.

Puissance en ch

240

TVA / marge

MargePartager sur !trpst#/trp-gettext>


Partager cette voiture


Les détails


Een eerste serie Porsche 928, de meest pure vorm.

Deze Porsche 928 komt uit 1979 en is voorzien van de 240pk sterke 4.5 V8 met Automaat. Schitterende kleurstelling met het iconische interieur en dito bekleding. Sinds 1995 op nederlands kenteken en een eerste registratie van maart 1979. Belangrijk om te melden dat het om een europese auto gaat… daar waar velen US-modellen zijn.

De auto rijdt, remt en schakelt zoals het hoort. De carrosserie voorzien van nieuwe lak, een hele strakke en fraaie coupé. Recent voorzien van een nieuwe radiateur en na lange stilstand weer in goed rijdende conditie. En ja, er zijn nog wat details om de puntjes op de “i” te zetten. Dat is voor de nieuwe eigenaar….. Komt u de auto bekijken en beoordeel zelf hoe onweerstaanbaar deze Porsche is.

Options et accessoires


  • Vitres électriques
  • Jantes en alliage léger
  • Stuurbrachtiging

Vous cherchez quelque chose de spécial?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

S'il vous plaît contactez-nous


Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter.