Porsche 928 4.5 Aut

Category:


Use your arrow keys to scroll through the images.

Specifications

price

€ 24.500,-

Construction year

03-1979

Mileage

153.455

Fuel

Gasoline

Body

Coupe

number of doors

3

Color

Copper Brown metallic

Interior

Velours & Leder bruin

Transmission

Vending machine

Number accelerate.

Power in hp

240

VAT margin

MarginShare on facebook


Share this car


Particularities


Een eerste serie Porsche 928, de meest pure vorm.

Deze Porsche 928 komt uit 1979 en is voorzien van de 240pk sterke 4.5 V8 met Automaat. Schitterende kleurstelling met het iconische interieur en dito bekleding. Sinds 1995 op nederlands kenteken en een eerste registratie van maart 1979. Belangrijk om te melden dat het om een europese auto gaat… daar waar velen US-modellen zijn.

De auto rijdt, remt en schakelt zoals het hoort. De carrosserie voorzien van nieuwe lak, een hele strakke en fraaie coupé. Recent voorzien van een nieuwe radiateur en na lange stilstand weer in goed rijdende conditie. En ja, er zijn nog wat details om de puntjes op de “i” te zetten. Dat is voor de nieuwe eigenaar….. Komt u de auto bekijken en beoordeel zelf hoe onweerstaanbaar deze Porsche is.

Options and accessories


  • Electric windows
  • Alloy wheels
  • Stuurbrachtiging

Looking for something special?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Please contact us


We are happy to answer your questions and you can do this by filling in the contact form on the right. By entering your name, e-mail address and telephone number, we can easily contact you.