Speci­ficaties

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

1970

Km stand​

00642

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Coupe 2+2

Aantal deuren

3

Kleur

Gun Metall metallic

Interieur

Leder Burgundy

Trans­missie

Automaat

Aantal versnel.

Vermogen in pk

272

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Jaguar E-type Series 3 V12 2+2 Coupé

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

1970

Km stand​

00642

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

De Jaguar E-type S3 V12 Coupé 2+2…

Vanaf de introductie in 1961 is de Jaguar E-type direct de maatstaf in klassiekerland. De fijn-dunne pentekening maakt een E-type herkenbaar als geen andere exoot. Als absolute purist, verzamelaar, connaisseur kies je voor de S1 Coupé flat-floor met “outside bonnet latches”. Dat waren slechts de eerste 500 geproduceerde exemplaren….

Is de Roadster dan de keuze? Ieder zijn smaak…. Maar de sensuele daklijn accentueren de heupen en prachtige lange neus. Een Coupé is mijn keuze! De Series 3 is door de 5.3 V12 de meest smeuige. Meer een “sophisticated” cruiser dan een sportwagen. Daar past de automatische versnellingsbak en stuurbekrachtiging perfect bij. Overigens was de S3 alleen nog leverbaar als convertible of als Coupé 2+2. Bijkomend voordeel is de royalere ruimte in de cockpit van zo’n 2+2 door de hogere daklijn.

Het Jaguar Heritage Certificaat toont dat deze auto nieuw geleverd is aan British Leyland France. Van origine wit met zwart leder en een handbak…. Gunmetal met Burgundy leder is de meest tot de verbeelding sprekende combinatie en had vanaf dag 1 de allerbeste keuze geweest!

Dit exemplaar heeft zeer recent een volledige restauratie ondergaan. Een totale restauratie van de body, complete motorrevisie en het interieur volledig opnieuw voorzien van “burgundy” leder. Vele foto’s van dit traject kunnen bij ons bekeken worden. Auto staat op nederlands kenteken.

opties en accessoires

  • Metallic lak
  • Spaakvelgen chroom
  • Stuurbekrachtiging

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door

aangepaste openingstijden

Week 30 van 23-27 juli alleen op afspraak
Week 31 van 29 juli - 5 augustus gesloten i.v.m. vakantie
Week 32 van 6-10 augustus alleen op afspraak