Jaguar E-type Series 3 V12 2+2 Coupé

Catégorie:


Utilisez les touches fléchées pour faire défiler les images.

Spécifications

Prix

€ 77.500,-

Année de construction

1970

Kilométrage

00642

Carburant

Essence

Carrosserie

Coupe 2+2

Nombre de portes

3

Couleur

Gun Metall metallic

Intérieur

Leder Burgundy

Transmission

Automatique

Le nombre s'accélère.

Puissance en ch

272

TVA / marge

MargePartager sur !trpst#/trp-gettext>


Partager cette voiture


Les détails


De Jaguar E-type S3 V12 Coupé 2+2…

Vanaf de introductie in 1961 is de Jaguar E-type direct de maatstaf in klassiekerland. De fijn-dunne pentekening maakt een E-type herkenbaar als geen andere exoot. Als absolute purist, verzamelaar, connaisseur kies je voor de S1 Coupé flat-floor met “outside bonnet latches”. Dat waren slechts de eerste 500 geproduceerde exemplaren….

Is de Roadster dan de keuze? Ieder zijn smaak…. Maar de sensuele daklijn accentueren de heupen en prachtige lange neus. Een Coupé is mijn keuze! De Series 3 is door de 5.3 V12 de meest smeuige. Meer een “sophisticated” cruiser dan een sportwagen. Daar past de automatische versnellingsbak en stuurbekrachtiging perfect bij. Overigens was de S3 alleen nog leverbaar als convertible of als Coupé 2+2. Bijkomend voordeel is de royalere ruimte in de cockpit van zo’n 2+2 door de hogere daklijn.

Het Jaguar Heritage Certificaat toont dat deze auto nieuw geleverd is aan British Leyland France. Van origine wit met zwart leder en een handbak…. Gunmetal met Burgundy leder is de meest tot de verbeelding sprekende combinatie en had vanaf dag 1 de allerbeste keuze geweest!

Dit exemplaar heeft zeer recent een volledige restauratie ondergaan. Een totale restauratie van de body, complete motorrevisie en het interieur volledig opnieuw voorzien van “burgundy” leder. Vele foto’s van dit traject kunnen bij ons bekeken worden. Auto staat op nederlands kenteken.

 

 

Options et accessoires


  • Peinture métallique
  • Spaakvelgen chroom
  • Direction assistée

Vous cherchez quelque chose de spécial?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

S'il vous plaît contactez-nous


Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter.