Jaguar E-type Series 3 V12 2+2 Coupé

Kategorie:


Verwenden Sie Ihre Pfeiltasten, um durch die Bilder zu scrollen.

Spezifikationen

Preis

€ 77.500,-

Baujahr

1970

Kilometerstand

00642

Kraftstoff

Benzin

Körperarbeit

Coupe 2+2

Anzahl der Türen

3

Farbe

Gun Metall metallic

Interieur

Leder Burgundy

Übertragung

Automatisch

Anzahl beschleunigen.

Leistung in PS

272

Mehrwertsteuer / Marge

MarginTeilen Sie auf facebook


Teile dieses Auto


Angaben


De Jaguar E-type S3 V12 Coupé 2+2…

Vanaf de introductie in 1961 is de Jaguar E-type direct de maatstaf in klassiekerland. De fijn-dunne pentekening maakt een E-type herkenbaar als geen andere exoot. Als absolute purist, verzamelaar, connaisseur kies je voor de S1 Coupé flat-floor met “outside bonnet latches”. Dat waren slechts de eerste 500 geproduceerde exemplaren….

Is de Roadster dan de keuze? Ieder zijn smaak…. Maar de sensuele daklijn accentueren de heupen en prachtige lange neus. Een Coupé is mijn keuze! De Series 3 is door de 5.3 V12 de meest smeuige. Meer een “sophisticated” cruiser dan een sportwagen. Daar past de automatische versnellingsbak en stuurbekrachtiging perfect bij. Overigens was de S3 alleen nog leverbaar als convertible of als Coupé 2+2. Bijkomend voordeel is de royalere ruimte in de cockpit van zo’n 2+2 door de hogere daklijn.

Het Jaguar Heritage Certificaat toont dat deze auto nieuw geleverd is aan British Leyland France. Van origine wit met zwart leder en een handbak…. Gunmetal met Burgundy leder is de meest tot de verbeelding sprekende combinatie en had vanaf dag 1 de allerbeste keuze geweest!

Dit exemplaar heeft zeer recent een volledige restauratie ondergaan. Een totale restauratie van de body, complete motorrevisie en het interieur volledig opnieuw voorzien van “burgundy” leder. Vele foto’s van dit traject kunnen bij ons bekeken worden. Auto staat op nederlands kenteken.

 

 

Optionen und Zubehör


  • Metallic-Lackierung
  • Spaakvelgen chroom
  • Servolenkung

Auf der Suche nach etwas Besonderem?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf


Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren.