Speci­ficaties

price

€ Verkocht

Bouwjaar​

01-1974

Km stand​

61.010

Brandstof​

Gasoline

Body

Coupe

number of doors

2

Color

Blu pastello

Interior

Leder Rosso & tapijten Blu

Trans­missie

Manual transmission

Number accelerate.

5

Power in hp

125

BTW / marge

Margin
Share on facebook
Delen op Facebook

Lancia Flavia 2000HF

price

€ Verkocht

Bouwjaar​

01-1974

Km stand​

61.010

Brandstof​

Gasoline

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Een volbloed, deze italiaanse exoot. De Lancia Flavia 2000HF

Zeldzaam is deze zeker. Er werden slechts 1.229 exemplaren van deze topklasse automobiel geproduceerd. Een luxe en snelle sportauto voor de ware “Gentleman”. Uit de tijd dat Lancia’s exclusieve auto’s bouwde en de periode voordat Fiat zich ermee bemoeide.

In deze statige blauwe kleurstelling, het rode (kunst) lederen interieur met blauwe tapijten en houten stuurwiel een genot om te zien. Kijk eens naar het prachtige lijnenspel. De proporties zijn briljant en logisch… een ware Pininfarina. Gelijkenis met de Ferrari 330GT valt daarbij direct op. Zelfs het dashboard is identiek aan de Ferrari. Maar er zijn veel meer zaken die zo’n Lancia speciaal maken.

De 1.991cc boxemotor levert bij deze HF zo’n 125pk en heeft een 5-versnellingsbak met het eerste verzet links achter. Sluit uw ogen en luister naar het geluid; zo uniek voor deze auto. Om lange ritten mee te maken is dit een uitgelezen auto. Stuurbekrachtiging vergemakkelijkt het rijden in de stad of tijdens parkeren.

Van origine een italiaanse auto die wij destijds aldaar hebben aangekocht. Een zeer goede kwaliteit waar geen roest of laswerk te bekennen was. Let wel; dit waren zeer hoogwaardig gebouwde modellen. Wel hebben wij de auto voor deze op Nederlands kenteken kwam opnieuw in de lak laten zetten bij onze vaste restaurateur cq spuiter in Italië. In nederland is de auto afgelopen periode technisch perfect bijgehouden.

opties en accessoires

  • Alloy wheels
  • Power steering

Looking for something special?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Please contact us

We are happy to answer your questions and you can do this by filling in the contact form on the right. By entering your name, e-mail address and telephone number, we can easily contact you. 

Auto leasen
financiering aangeboden door