Speci­ficaties

Preis

€ 17.950,-

Bouwjaar​

07-1968

Km stand​

5.854

Brandstof​

Benzin

Körperarbeit

Schrägheck

Anzahl der Türen

3

Farbe

Bordeaux en Beige

Interieur

Leder

Trans­missie

Schaltgetriebe

Anzahl beschleunigen.

4

Leistung in PS

55

BTW / marge

Margin
Teilen Sie auf facebook
Delen op Facebook

Innocenti Mini Cooper MK1

Preis

€ 17.950,-

Bouwjaar​

07-1968

Km stand​

5.854

Brandstof​

Benzin

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

De zon scheen vandaag en het was een prachtige dag…. met de Innocenti Mini Cooper.

Mini Cooper is een iconische naam in de autowereld. Al verzamel je Ferrari’s of Alfa Romeo’s, Bentley’s of Jaguars, een Mini Cooper hoort daar tussen. In deze kleurstelling Maronne met Avorio dak en velgen is hij schitterend. Maar die deurscharnieren aan de buitenzijde en schuiframen zijn de echte originele details en laten zien dat dit een vroeg exemplaar is. Deze Innocenti Mini Cooper heeft verder de gave originele kuipstoelen, sportstuurwiel en de hele rij aan meters in het dashboard.

Super originele en technisch hele goede Cooper. Wat rijdt deze geweldig! Wij kochten deze in Italië waar deze duidelijk gekoesterd is. Innocenti bouwde de Mini’s onder licentie in Italië en onderscheiden zich in fraaie details. Kijk eens naar de deurgrepen, de kleine achterlichten, dat super fraaie dashboard met alle meters…. een Innocenti is “the one to have”. En dat stripje aan de linker onderkant… de nieuwe is al besteld en onderweg.

opties en accessoires

Auf der Suche nach etwas Besonderem?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf

Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren. 

Auto leasen
financiering aangeboden door
Chat openen