Speci­ficaties

Preis

€ Verkocht

Bouwjaar​

06-1975

Km stand​

48.008

Brandstof​

Benzin

Körperarbeit

Coupé

Anzahl der Türen

2

Farbe

Blu Olandese AR343

Interieur

Kalfsleder “Nero”

Trans­missie

Schaltgetriebe

Anzahl beschleunigen.

5

Leistung in PS

125

BTW / marge

Margin
Teilen Sie auf facebook
Delen op Facebook

Alfa Romeo GT Junior 1600 Lusso Unificato

Preis

€ Verkocht

Bouwjaar​

06-1975

Km stand​

48.008

Brandstof​

Benzin

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

15+ jaar detailleren en perfectioneren…. Deze Alfa Romeo GT Junior 1600 Lusso “Unificato” is perfect!

En de best rijdende Bertone? Inderdaad, de vorige eigenaar streefde naar perfectie. Zo klinkt deze Alfa, zo rijdt deze Alfa en zo is deze Alfa afgewerkt. Met originaliteit in gedachte is deze onderhouden en verbeterd zonder enige terughoudendheid qua kosten.

Unieke uitvoering van deze Bertone, uit 1975 in de gelimiteerde oplage “Unificato”. U ziet overeenkomsten met de GTV 2000; grille, dashboard en interieur. Stoelen zijn bekleed met zwart kalfsleder ipv skai-bekleding. Het unieke karakter met de kleinere achterlichten geven de juiste klasse. Nardi maakt de allermooiste stuurwielen en dat staat bij deze goed.

De auto is in 1987 van de eerste eigenaar aangekocht in noord Italië om op nederlands kenteken te komen. Het officieel “Archivio Storico” certificaat toont ook deze kleurstelling “Blu Olandese AR343”. Een taxatierapport uit 1987 laat zien dat de auto op dat moment van zeer goede kwaliteit was. In de jaren erna alleen maar verfijnder geworden. Vanaf 2005 tot heden zijn de facturen rijkelijk aanwezig en geven het minutieuze onderhoud aan. Neem de tijd om dat eens te bekijken. De purist zal het originele onderdelenboek op waarde weten te schatten. Het originele instructieboekje en zelfs de originele brochure zijn compleet. Krik en gereedschapstas liggen achterin.

Motorisch een kunststuk! Hoort er van origine een 1.6 in, zo rond 2005 voorzien van een professioneel opgebouwde 2.0 liter motor. Uiteraard compleet beschreven in de documentatie. Snellere nokkenassen, zeldzame 1e serie Dellorto 40mm carburateurs, elektronische ontsteking en een RVS uitlaatspruitstuk/uitlaatsysteem van CSC. Ook de bijpassende aandrijflijn met sperdiff. is opgebouwd door dezelfde Alfa Romeo specialist.

Heeft u serieus interesse, belt u dan even op 06 30399639 voor een afspraak tot bezichtiging. De boeken van onderhoud en verleden zijn dan ter inzage en indien we mogen afronden met de proefrit… u heeft een Bertone gekocht!

opties en accessoires

Auf der Suche nach etwas Besonderem?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf

Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren. 

Auto leasen
financiering aangeboden door