Renault 5 Alpine Turbo

Categorie:


Gebruik je pijltjes toetsen om te scrollen door de afbeeldingen.

Specificaties

Prijs

Bouwjaar

10-1982

Km stand

67.266

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Hatchback

Aantal deuren

3

Kleur

Noir

Interieur

Rouge

Transmissie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

109

BTW/marge

MargeShare on facebook


Deel deze auto


Bijzonderheden


Super originele Renault 5 Alpine Turbo….

Direct afkomstig van de eerste eigenaar! Een zeldzaamheid daar velen ten prooi zijn gevallen aan de roestduivel of ondeskundige piloten. Deze is echter hard en origineel. Is in zijn leven door slechts één eigenaar gekoesterd en die maar één passie had getuige zijn 40 jarig Renault-dealerschap. De man is nu 74 jaar en vond het tijd dat deze Turbo door een volgende eigenaar gekoesterd mag worden.

En nu staat hij dan in Broek op Langedijk, deze bijzonder schaarse uitvoering van de R5. Slechts 850kg wegend en voorzien van een 1.4 met turbo die zo’n 109pk levert. Tijdens de introductie in 1981 een spectaculair cijfer. Ook vandaag nog speciaal om mee op pad te gaan….

 

 

 

Opties en accessoires


Op zoek naar iets speciaals?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op


Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen.