Speci­ficaties

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

01-1965

Km stand​

87.093

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Cabriolet

Aantal deuren

2

Kleur

Blauw

Interieur

Leder beige

Trans­missie

Automaat

Aantal versnel.

Vermogen in pk

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Mercedes Benz 230SL Pagode

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

01-1965

Km stand​

87.093

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Mercedes Benz 230 SL “Pagode”, origineel nederlands geleverd exemplaar.

Hoe uniek dat is weet u natuurlijk. Daar de Pagode een verkoopsucces was in Amerika, zijn veruit de meeste daar verkocht. Zoekt u een origineel europees exemplaar, dan is de spoeling erg dun. Zoekt u een origineel nederlandse auto, dan bent u op zoek naar het puntje van de ijsberg. Maar u heeft hem gevonden!3

Een perfect onderhouden en bijgehouden exemplaar. Dat vertelt het logboek dat bij deze Mercedes Benz ter inzage is. Zo’n cabriolet behoort bereden te worden, ervan genieten tijdens mooie dagen. De vorige eigenaar heeft dat afgelopen 13 jaar gedaan. Precies en secuur onderhouden maar rijden was zijn credo.

Duidelijk kunnen wij ook zijn over de staat. Technisch in uitmuntende conditie. Vele jaren geleden is de 230 motor vervangen door de iets latere 280. Meer vermogen, lager verbruik en de allerfijnste om te rijden. De automatische versnellingsbak schakelt perfect zoals het hoort. De blauwe lak ziet er netjes uit met slechts minimale sporen van de tijd. Uiteraard geen roest te bekennen en een super mooie strakke carrosserie. Bijpassende cabrioletkap in donkerblauw is nieuw! En de hardtop…. die optie is in 1965 ook gekozen en wordt bij deze auto meegeleverd. Stuurbekrachtiging is wellicht de fijnste optie die bij deze Mercedes is gekozen.

Het taxatierapport is ter inzage bij deze Pagode aanwezig.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door