Speci­ficaties

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

1977

Km stand​

81.499

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

2

Kleur

Grigio Silver

Interieur

Leder zwart

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

265

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Maserati Kyalami 4.2

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

1977

Km stand​

81.499

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

De door Pietro Frua ontworpen Maserati´s zijn stuk voor stuk uitgesproken, ze zijn schitterend. Van de A6G/54 tot Mistral. Een Kyalami is de laatste uit de serie die Frua voor Maserati tekende. Met een productieaantal van nog geen 200 stuks een zeldzaamheid.

Zijn oorsprong komt direct uit de racerij. Met 265pk is de 4,2 V8 een gedetunede versie van de succesvolle raceauto´s waar Maserati mee streed op de circuits wereldwijd. “Dit is een echte mannenauto Jacco!”…. werd mij jaren geleden verteld toen ik de eigenaar van een Kyalami sprak; hij had hem zelfs nieuw gekocht en altijd behouden. Dit exemplaar is afkomstig uit Italie en eveneens lang in bezit gebleven… uit de gegevens op het kenteken mag worden aangenomen dat de auto slechts 2 eigenaren heeft gehad.

Een super originele en eerlijke auto. Zo moeten we dit exemplaar noemen. Natuurlijk heeft de auto door de jaren heen na de aflevering in Bologna gebruikssporen opgelopen. Die heeft deze Maserati nog steeds! Nieuw geleverd door Domenico Scardovi Autosport Bologna en volgens het originele onderhoudsboekje bij hen en bij Maserati in Modena onderhouden. Logisch ook, de tweede eigenaar woonde in Parma.

De auto rijdt, start, schakelt en klinkt fantastisch. Een extreem (h)eerlijke Maserati Kyalami

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door