Speci­ficaties

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

01-1968

Km stand​

16.634 afgelezen

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Sedan

Aantal deuren

4

Kleur

Lancia Koningsblauw

Interieur

Conolly leder grijs

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

4

Vermogen in pk

92

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Lancia Flavia Berlina Milleotto 1.8

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

01-1968

Km stand​

16.634 afgelezen

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Lancia, een automobiel voor de fijnproever…

Details, comfort en afwerking. Lancia produceerde hoogwaardige kwaliteits auto’s met unieke techniek. Het waren auto’s die door de elite gereden werden. Voel de sfeer eens als u in zo’n Flavia Berline gaat zitten. Ervaar het rijden, het comfort.

Voorzien van de 1800 boxermotor. Stuurkolomschakeling met 4-versnellingen.

Dit exemplaar in origineel Konings Blauw met fraai grijs Conolly lederen bekleding. Een Flavia met een rijke historie getuige een dik dossier met de verhaallijn van deze auto. Neem de tijd om dat door te lezen en te begrijpen dat dit een exemplaar is uit een andere klasse! Kosten nog moeite zijn gedurende jaren gespaard om hem in deze staat te houden / te verkrijgen. Vele onderhoudsfacturen, duidelijke beschrijving met gedane werkzaamheden en bijbehorende kosten. Zo ook het artikel waarin de deelname aan de Tulpenrally wordt beschreven. Daarna is de carrosserie zorgvuldig gerestaureerd en de techniek verbeterd, vervangen of gewoonweg goed onderhouden voor plezierritten of clubactiviteiten.

Let eens op het originele (en zeldzame) instructieboekje. Of de originele brochure!  Meegeleverd bij deze Lancia komt een origineel onderdelenboek, de volledige historie met facturen/foto’s van restauratie. Zelfs de accessoire “Voxon” radio wordt los meegeleverd. Inderdaad, de radio die in de folder beschreven wordt.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door

aangepaste openingstijden

Week 30 van 23-27 juli alleen op afspraak
Week 31 van 29 juli - 5 augustus gesloten i.v.m. vakantie
Week 32 van 6-10 augustus alleen op afspraak