Speci­ficaties

Prijs

Bouwjaar​

01-1970

Km stand​

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Hatchback

Aantal deuren

2

Kleur

Beige pastel

Interieur

Leder-skai bruin

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

4

Vermogen in pk

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Fiat 500

Prijs

Bouwjaar​

01-1970

Km stand​

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Gedurende de restauratie van onze Maserati Quattroporte hebben wij vaklui ontmoet van de hoogste kwaliteit. Een van die mannen is signore Bizzarri….

De kwaliteit van detaillering die hij hanteert voor onze Maserati is extreem. Daarom wilde hij ook graag zijn prive restauratie’s laten zien; daar stond deze Fiat 500 uit 1970. Verstopt voor de buitenwereld. De auto die vooraan stond wilde hij wel aan ons verkopen. Maar deze Fiat 500 was toch wel de auto waar ik echt kippenvel van kreeg, zo mooi! En die waardering werd beloond, wij mochten hem kopen.

De carrosserie buitengewoon, de onderzijde als nieuw, de details perfect en het interieur gedaan door Paolini… Dezelfde die onze Maserati Quattroporte en Lancia Flaminia heeft gedaan. Alleen degene die er binnen mocht kijken kan vertellen hoe bizar die vaklui te werk gaan. Alsof de tijd daar heeft stilgestaan, maar kwaliteit bestaat nog. Al moet je vandaag goed zoeken…

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door

aangepaste openingstijden

Week 30 van 23-27 juli alleen op afspraak
Week 31 van 29 juli - 5 augustus gesloten i.v.m. vakantie
Week 32 van 6-10 augustus alleen op afspraak