Speci­ficaties

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

01-1967

Km stand​

81.617

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Stationwagen

Aantal deuren

3

Kleur

Aquablu & Bianco

Interieur

Skai Bruin

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

4

Vermogen in pk

19

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Autobianchi Bianchina Panoramica

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

01-1967

Km stand​

81.617

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Autobianchi Bianchina Panoramica…. Dolce Vita!

Want dat is het leven. Prachtig om van zo’n schoonheid(je) te mogen genieten. Het rijden is een beleving, het bezit klein qua kosten, het enthousiasme overweldigend. Zo kochten wij deze zo’n 3 jaar geleden in deze fraaie staat in Italië. Eerst voor de verzameling en uiteindelijk te koop gezet…. die vond snel een enthousiaste eigenaar en werd de auto op nederlands kenteken gezet.

Of er mee gereden is? Dat is met mooi weer zeker intensief gedaan. Keurig onderhouden en bijgehouden om te blijven genieten. Nieuwe banden met “white-walls”, maar ook recent een koprevisie gedaan om nog heel lang te blijven rijden. Toch zag de vorige eigenaar weer iets anders leuks en ruilden wij deze weer graag in. Op naar de volgende die goed op deze Panoramica mag passen.

Voor bezichtiging graag even bellen op 06 3039 9639

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door