Alfa Romeo Sud Sprint 1500 Veloce

Categorie:


Gebruik je pijltjes toetsen om te scrollen door de afbeeldingen.

Specificaties

Prijs

€ 10.900,-

Bouwjaar

07-1981

Km stand

98.500

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

3

Kleur

Alfa Rosso

Interieur

Velours beige

Transmissie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

94

BTW/marge

MargeShare on facebook


Deel deze auto


Bijzonderheden


In 1981 werd deze Alfa Sud Sprint 1500 Veloce geleverd aan de eerste italiaanse eigenaar. De auto verbleef danook tot recent in Italië waar wij deze auto van onze relatie mochten overnemen….

In de enige echte kleurstelling “Rosso” met de chroom-bumpers straalt deze elegantie uit. De carrosserie is in het verleden opnieuw gelakt en goed te zien dat er zeer nauwkeurig met de auto is omgesprongen. De foto’s zeggen alles… meer daarvan op onze website jacco.nl

Vlak voordat wij deze Sprint naar Nederland reden zijn de puntjes op de “i” gezet om volledig van de auto te genieten gedurende 1.600km. Hij rijdt, remt, schakelt en klinkt geweldig.

De Sprint is inmiddels voorzien van een Nederlandse registratie.
De Sprint heeft uiteraard geen roest, is een mooie originele auto met juiste patina en in Italie compleet voorzien van een nieuwe rode lak. Gewoon een super originele, mooi verzorgde en technisch zeer goede kwaliteit.

Opties en accessoires


Op zoek naar iets speciaals?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op


Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen.