Speci­ficaties

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

07-1981

Km stand​

98.500

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Coupe

Aantal deuren

3

Kleur

Alfa Rosso

Interieur

Velours beige

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

94

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Alfa Romeo Sud Sprint 1500 Veloce

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

07-1981

Km stand​

98.500

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

In 1981 werd deze Alfa Sud Sprint 1500 Veloce geleverd aan de eerste Italiaanse eigenaar. De auto verbleef dan ook tot recent in Italië waar wij deze auto van een van onze relaties mochten overnemen….

In de enige echte kleurstelling “Rosso” met de chroom-bumpers straalt deze elegantie uit. De carrosserie is in het verleden opnieuw gelakt en het is goed te zien dat er liefdevol met de auto is omgesprongen. De foto’s zeggen alles… meer daarvan op onze website jacco.nl

Vlak voordat wij deze Sprint naar Nederland reden zijn de puntjes op de “i” gezet om volledig van de auto te genieten gedurende de 1.600 km rit naar Nederland. Hij rijdt, remt, schakelt en klinkt geweldig!

Door het droge Italiaanse klimaat heeft deze Sud Sprint nog nooit roest gezien. Het is een mooie originele auto met de juiste patina. Gewoon een super originele, mooi verzorgde en in een zeer goede technische staat verkerende klassieker. De Sprint is inmiddels voorzien van een Nederlandse registratie, dus klaar voor nog vele zorgeloze kilometers genieten.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door