Speci­ficaties

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

08-1985

Km stand​

107.964

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Sedan

Aantal deuren

4

Kleur

Azzurro metallic

Interieur

Velours grijs

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

5

Vermogen in pk

110

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Alfa Romeo 75 1.6

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

08-1985

Km stand​

107.964

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Super kwaliteit…. dat is deze Alfa Romeo 75 van de eerste serie.

Met een eerste registratie van 1985 is deze Alfa Romeo 75 een heel vroeg exemplaar. Fraai detail is het vroege en prachtige stuurwiel of wat te denken van slechts 1 buitenspiegel. Eenvoud maakt deze des te begeerlijker. Al heeft deze wel electrische ramen, lichtmetalen velgen en metallic lak.

Wij kochten deze zo’n drie jaar geleden van de eerste italiaanse eigenaar. Het fabrieksplastic zat toen nog over de vloerdelen en dat maakte indruk. De rit naar Nederland ging perfect. Want zo’n 1.6 motor met 110pk en een handgeschakelde 5-versnellingsbak is zo comfortabel rijden. Vorig jaar verkochten wij de Alfa aan een verzamelaar die de puntjes op de “i” heeft gezet om hem nog fijner te laten rijden. Op een spontane zaterdag kochten wij hem weer terug wegens gewijzigde auto-plannen van de eigenaar….

Hoe vaak kom je zo’n exemplaar tegen? De vele malen dat wij in Italie zijn zien wij ze nog wel, maar deze kwaliteit is uitzonderlijk!

opties en accessoires

*Electrische ramen voor
*Lichtmetalen velgen
*Metallic lak

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door