Speci­ficaties

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

11-2003

Km stand​

182.225

Brandstof​

Benzine

Carrosserie

Hatchback

Aantal deuren

3

Kleur

Grigio Sterling metallic

Interieur

Leder Nero

Trans­missie

Handgeschakeld

Aantal versnel.

6

Vermogen in pk

250

BTW / marge

Marge
Delen op Facebook

Alfa Romeo 147 GTA 3.2 24v

Prijs

€ Verkocht

Bouwjaar​

11-2003

Km stand​

182.225

Brandstof​

Benzine

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Super verzorgde en gedocumenteerde Alfa Romeo 147 GTA 3.2 24v..

Door zilvergrijze kleurstelling komt het model van deze Alfa Romeo 147 ontzettend goed tot zijn recht. De details zoals de bredere zijschermen komen nog beter uit. Dat wordt geaccentueerd door de 18″ Blackline velgen die origineel Alfa Romeo zijn, al waren 17″ exemplaren af fabriek standaard.
Belangrijke punten zijn de 330mm remschijven voor en het Q2 sperdifferentieel die bijna onmisbaar zijn bij zo’n 250pk krachtbron. De handgeschakelde 6-versnellingsbak schakelt soepel en trefzeker. Squadra Tuning zorgt dat de vermogensopbouw nog soepeler verloopt. Niet zozeer meer vermogen, maar de “Driveability” is daardoor zoveel prettiger!
Qua chassis is het zo ontzettend strak sturen… Het verlaagde sportchassis (Eibach Prostreet-S schroefset) maakt hem nog directer. Een veerpootbrug zorgt voor extra stijfheid.
Menigeen is het eens dat de “Busso V6” wellicht de best klinkende zescilinder is. Het wordt nog mooier met de Novitec Quad einddempers en de Novitec demperloze middenpijp.
Extreem goed onderhouden GTA met een volledige onderhoudshistorie. Dat wil zeggen, de onderhoudsboekjes zijn compleet ingevuld met 15 stempels van uitsluitend Alfa Romeo specialisten en een map met alle facturen zijn ter inzage. Distributieriem per 2020 vervangen inclusief waterpomp met stalen schoepen. Laatste onderhoudsbeurt per maart 2022 bij 178.955km. Super transparantie Alfa Romeo voor de purist.
Qua carrosserie en interieur een schitterende auto. De weinige gebruikssporen maakt hem nog begeerlijker.
Of het de mooiste GTA van Nederland is? Dat mag de nieuwe eigenaar zelf bepalen. Of er een betere/mooiere op de markt is, is te betwijfelen.

opties en accessoires

Op zoek naar iets speciaals?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Neem contact met ons op

Uw vragen beantwoorden wij graag en kunt u doen d.m.v het contactformulier hiernaast in te vullen. Door uw naam, e-mailadres en telefoonnumer in te vullen kunnen wij vlot contact opnemen. 

Auto leasen
financiering aangeboden door