Barnfinds

Barnfind Volvo 245 Turbo

Geen spatje roest te vinden aan de carrosserie en Luigi heeft hem nog redelijk schade vrij weten te houden al die tijd.

Volvo 245 Turbo

Op 42 jarige leeftijd bedacht Luigi Ferroni dat het tijd werd om zijn droomauto te verwezenlijken. Bij de Volvo dealer in Ancona stond een slechts 2 jaar oude Volvo 245 Turbo te koop.

De eerste eigenaar

De eerste eigenaar had er maar 18.000 km in gereden en wilde blijkbaar wat anders. Dit zou hem moeten worden! Trost als een pauw reed hij 2 dagen later zijn nieuwe bezit uit de showroom. En wat vele Italianen hebben is dat ze zuinig zijn op hun trotse bezit. Zo ook Luigi. Hij had onder zijn woning een mooie droge garage en heeft hem daar altijd in gestald gehad.

Geen spatje roest

Via een bevriende relatie kregen we de tip dat Luigi na 33 jaar bezit het toch tijd vond om een wat kleinere en overzichtelijkere auto te kopen. Wij waren meteen verliefd en konden zo een stoere Zweed natuurlijk niet achter laten in deze donkere schuur, alhoewel het klimaat hem zeer goed beviel. Geen spatje roest te vinden aan de carrosserie en Luigi heeft hem nog redelijk schade vrij weten te houden al die tijd. Nu is het tijd om het stuur over te geven aan de volgende liefhebber……..

aangepaste openingstijden

Week 30 van 23-27 juli alleen op afspraak
Week 31 van 29 juli - 5 augustus gesloten i.v.m. vakantie
Week 32 van 6-10 augustus alleen op afspraak