Speci­ficaties

Prix

Bouwjaar​

09-2019

Km stand​

29.590

Brandstof​

Electrisch

Carrosserie

Berline

Nombre de portes

5

Couleur

Antraciet metallic

Intérieur

Zwart leer

Trans­missie

Automatique

Le nombre s'accélère.

Geen

Puissance en ch

513

BTW / marge

TVA
Partager sur !trpst#/trp-gettext>
Delen op Facebook

Tesla Model 3 AWD Permormance 513pk

Prix

Bouwjaar​

09-2019

Km stand​

29.590

Brandstof​

Electrisch

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Deze prachtige Lambo Killer staat te pronken in onze showroom. Met een 0-100 km/uur in 3,4 seconden is dit een absolute belevenis. En met een WLTP range van 530 km kan je dit trucje best vaak doen, totdat ze op de achterbank wel erg misselijk beginnen te worden…

Het betreft hier de Performance uitvoering, wat de top is binnen de Model 3 range. Zo onderscheidt hij zich van de andere modellen door o.a. 20″ velgen, rode grotere remklauwen, spoiler op de achterklep en natuurlijk die brute 513 pk. Tevens is dit monster voorzien van een heuse i-Cockpit. Zo is er een extra scherm voor de bestuurder geplaatst die zowel een dag- als nachtstand kent en is het grote scherm in het midden van de auto nu voorzien van een speciale draaibare beugel en komt het scherm hierdoor iets lager te hangen. En uiteraard zijn alle andere goodies aanwezig, die het rijden in een Tesla zo heerlijk relaxed maken.

Getoonde prijsstelling is inclusief 21% BTW. ( € 45.900,- excl. BTW). Voor ondernemers komt deze Tesla in aanmerking voor de lage 4% bijtellingsregeling tot € 50.000,-

opties en accessoires

Vous cherchez quelque chose de spécial?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

S'il vous plaît contactez-nous

Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter. 

Auto leasen
financiering aangeboden door