Speci­ficaties

Prix

€ 11.900,-

Bouwjaar​

04-1973

Km stand​

36.341

Brandstof​

Essence

Carrosserie

À hayon

Nombre de portes

2

Couleur

Prugna Pastellak

Intérieur

Leder caramel

Trans­missie

Transmission manuelle

Le nombre s'accélère.

4

Puissance en ch

50

BTW / marge

Marge
Partager sur !trpst#/trp-gettext>
Delen op Facebook

Mini Innocenti 1000

Prix

€ 11.900,-

Bouwjaar​

04-1973

Km stand​

36.341

Brandstof​

Essence

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Mini Innocenti 1000….
In de originele kleur “Prugnia” met een wit dak en schitterend caramel leder bekleding. Fraaie sportvelgen en verstraler geven deze Mini een brutale uitstraling. Een Innocenti is een italiaans gebouwde Mini en onderscheidt zich in enkele details t.o.v de engels gebouwde auto’s. Net even eleganter en luxer afgewerkt.
Deze Mini staat op nederlands kenteken. Het originele italiaanse kentekenbewijs heb ik bewaard. Enkele jaren geleden in Italie aangekocht van een restaurateur. Puur voor mijn eigen verzameling. Want wat was hij schitterend toen ik hem zag. En dat is hij nog steeds. De carrossserie is enkele jaren geleden gerestaureerd. Kwaliteit wordt dan pas na jaren bewezen… deze heeft geen enkele roest of plekje. Er is buitengewoon keurig werk geleverd. Motorisch is de auto nog zo goed als origineel. De motor loopt zoals het hoort en accellereert super, remt solide en schakelt goed.
Rijden is sensationeel. Hij klinkt schitterend en brutaal. Het voelt alsof je de hele wereld aan kan qua rijeigenschappen. Let wel, Mini’s waren vroeger zeer competatief met de grote jongens op het circuit. Al was de topsnelheid niet hun sterkste kant, in de bochten waren de Mini’s heer en meester.
Deze Mini wordt verkocht met een nieuwe APK. Vanaf 2023 is deze Innocenti door zijn leeftijd vrijgesteld van APK. Uiteraard is deze reeds wegenbelasting vrij. Het bezit van zo’n ultra gave Innocenti Mini is daarmee echt extreem goedkoop.

opties en accessoires

Vous cherchez quelque chose de spécial?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

S'il vous plaît contactez-nous

Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter. 

Auto leasen
financiering aangeboden door