Mercedes SLR McLaren

Catégorie:


Utilisez les touches fléchées pour faire défiler les images.

Spécifications

Prix

€ 319.000,-

Année de construction

07-2006

Kilométrage

16.308

Carburant

Essence

Carrosserie

Coupé

Nombre de portes

2

Couleur

Crystal Antimon Grau

Intérieur

Exclusiv Nappa Tobaccobraun

Transmission

Automatique

Le nombre s'accélère.

5

Puissance en ch

625

TVA / marge

MargePartager sur !trpst#/trp-gettext>


Partager cette voiture


Les détails


De Mercedes 300 SLR uit de jaren ’50 werd in 2004 opgevolgd….

De doelgroep die een Porsche Carrera GT te open vond, een Ferrari Enzo te opzichtig, die kozen voor een SLR McLaren. Solide, kwaliteit, puur en extreem afgewerkt. Deze in Crystal Antimon Grau een zeer zeldzame kleur en totaal anders dan een zwarte of zilveren. Het interieur is verfijnd en uniek in Exclusiv Nappa Tobaccobraun met zwarte stiksel. Optie daarbij het SLR-logo in de kopsteunen van deze carbon zetels die tevens electrisch te verstellen zijn. Het tweekleurige stuurwiel is een gepaste keuze.

Schitterende 19″ lichtmetalen met daarachter goudkleurige remklauwen. De carbon keramische remschijven behoren bij een topsnelheid van 334km/h…. De keuze Sport, SuperSport of Race bepalen de schakelgangen van de automatische versnellingsbak.

Met 625pk /460kw en een koppel van 780Nm behoort deze tot de supercar -categorie oftewel een Formule 1 auto voor straatgebruik. Mercedes Benz ontwikkelde deze auto met een middenmotor; een 5.439cc V8 met compressor. Wat een waanzinnig geluid tijdens het starten en het rijden. McLaren ontwikkelde de monocoque carrosserie die de auto extreem stevig maakt en dat beseft de rijder direct bij de eerste hobbel of bocht. Dat komt mede doordat de carrosserie geheel van carbon is. Zoals bij de Formule 1 is de onderzijde geheel glad… vandaar dat de uitlaten aan de zijkanten net achter de voorwielen naar buiten komen.

In deze samenstelling was de nieuwprijs in Nederland zo’n € 645.000,-. Dit is een duits geleverd exemplaar waarbij het onderhoud is uitgevoerd door uitsluitend de Maybach/McLaren/AMG dealer. Daarbij is de laatste grote (engine-out) service recent uitgevoerd.

 

 

Options et accessoires


Vous cherchez quelque chose de spécial?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

S'il vous plaît contactez-nous


Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter.