Alfa Romeo 33 1.3 Veloce

Catégorie:


Utilisez les touches fléchées pour faire défiler les images.

Spécifications

Prix

€ 13.950,-

Année de construction

01-1992

Kilométrage

152

Carburant

Essence

Carrosserie

À hayon

Nombre de portes

5

Couleur

Rosso Alfa 130

Intérieur

poussière

Transmission

Transmission manuelle

Le nombre s'accélère.

5

Puissance en ch

88

TVA / marge

MargePartager sur !trpst#/trp-gettext>


Partager cette voiture


Les détails


Een heerlijke Alfa Romeo 33 1.3 VL (Veloce) met de laagste kilometerstand ter wereld……152km!

Met deze ultra lage kilometerstand een unicum. Nooit eerder zijn we dit tegen gekomen. Wij kochten deze van de eerste eigenaresse in midden Italië die deze vanaf de aflevering in 1992 in haar garage bewaard heeft. De originele banden, de originele mattenset en zelfs de eerste accu zit nog in deze Alfa. Preventief hebben wij de distributieriem maar vervangen… Zij heeft de auto niet gebruikt, maar betaalde jarenlang gewoon de italiaanse belasting getuige de bonnetjes die wij in het dashboardkastje tegen kwamen. Een klein pitje verraadt dat de bezemsteel ooit tegen de auto viel, een lichte veeg laat zien dat er altijd een doek over de auto heeft gezeten die zo nu en dan eraf mocht… we laten het zo. Het vertelt het verhaal dat het bezit soms belangrijker is dan het gebruik.

De auto is vanzelfsprekend compleet; volledige boekjes en origineel onderhoudsboekje met de stempel van levering in originele map, ongebruikt reservewiel en krik, nieuwe gereedschapsset en zelfs het plastic nog op de tapijten.

Natuurlijk gaan we niet met de auto rijden! Al klinkt zo’n 1.3 met dubbele carburateur wel heel verleidelijk. De boxermotor levert 88pk bij een wagengewicht van zo’n 940kg. Stuurbekrachtiging, electrische ramen en centrale vergrendeling waren standaard opties bij dit type.

 

Options et accessoires


  • Verrouillage central
  • Vitres électriques à l'avant
  • Direction assistée
  • Tachymètre

Vous cherchez quelque chose de spécial?


Un vaste réseau aux Pays-Bas et à l'étranger, une bonne écoute, une surveillance étroite du marché. Ce ne sont là que quelques facteurs nécessaires pour trouver une voiture unique. Nous sommes heureux de vous aider avec ceci. 

S'il vous plaît contactez-nous


Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter. 


Fermer le menu