Alfa Romeo Spider 2.0

Spécifications

Prix

€ 21.900,-

Bouwjaar​

02-1993

Km stand​

72.040

Brandstof​

Essence

Carrosserie

Cabriolet

Nombre de portes

2

Couleur

Verde Inglese

Intérieur

Leder & Alcantara beige

Transmission

Transmission manuelle

Le nombre s'accélère.

5

Puissance en ch

117

TVA / marge

Marge
Partager sur !trpst#/trp-gettext>
Delen op Facebook

bijzonderheden

In “Verde Inglese” …. la machina piu bella!

Want de allermooiste is dit zeker! In de extravagante kleur is deze Alfa Romeo een absoluut summum. De schitterende contrasterende bekleding met tonneau cover voor de cabrioletkap. Een schitterend classic Nardi stuurwiel, een super rijke uitstraling.

Zoals de foto’s tonen, zo is deze ook qua kwaliteit. Prachtige strakke carrosserie zonder gebruikssporen. De auto staat nog volledig in zijn eerste lak. Het geeft aan dat de vorige eigenaren er extreem spaarzaam mee zijn omgesprongen. Uiteraard voorzien van een origineel onderhoudsboekje (aanvullende onderhoudsfucturen van onderhoud ter inzage) waarin te zien is dat deze auto nieuw in Frankfurt geleverd is. Sinds 2000 op nederlands kenteken en langdurig van de vorige eigenaar. Zo willen wij ze zien.

Een buitengewone kwaliteit!


					

opties en accessoires

  • Vitres électriques
  • Jantes en alliage léger de 15 po
  • Direction assistée
  • Windvanger

Vous cherchez quelque chose de spécial?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

S'il vous plaît contactez-nous

Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter. 

CORONA UPDATE

Belt u even voor bezichtiging van een gewenste auto. Dat kan na telefonisch overleg georganiseerd worden. Wij zien ook de noodzaak dat u mobiel moet blijven. Na overleg zetten wij de auto buiten zodat u op uw gemak en in alle ruimte de auto kunt bekijken. Gelieve altijd even van te voren bellen zodat wij de auto van uw keuze alvast royaal kunnen opstellen.

Chat openen