Alfa Romeo RZ

Catégorie:


Utilisez les touches fléchées pour faire défiler les images.

Spécifications

Prix

€ 89.500,-

Année de construction

11-1995

Kilométrage

48.902

Carburant

Essence

Carrosserie

Cabriolet

Nombre de portes

2

Couleur

Nero 601

Intérieur

Leder bordeaux

Transmission

Transmission manuelle

Le nombre s'accélère.

5

Puissance en ch

207

TVA / marge

MargePartager sur !trpst#/trp-gettext>


Partager cette voiture

  • Pour plus d'informations ou pour contacter Jac & Co, cliquer ici.

Les détails


De Alfa Romeo Roadster Zagato die op basis van “Il Mostro”, de SZ, gebasseerd is.

Dat deze auto bij Zagato gebouwd is en typische Zagato details bezit is duidelijk. Kijk eens naar de bulten achter de voorstoelen, als zijnde een knipoog naar de “dubble bubble” die zij veel in hun dagen toepasten. Op het eerste gezicht een gelijke auto aan zijn gesloten broert SZ. Toch zijn er veel detail verschillen; een hogere voorspoiler om meer bodemvrijheid te krijgen, gewijzigde motorkap, donkere achterlichtunits. Ook zijn de carrosseriepanelen dunner gemaakt om zo slechts 150kg zwaarder te zijn dan de gesloten versie.

Een transaxle configuratie voor een ideale gewichtsverdelen. De 3.0 V6 met 207pk geeft wellicht de mooiste symphonie van alle motoren ooit! Met een koppel van minimaal 230Nm tussen 2500/6000 toeren is er altijd ruime trekkracht voorhanden en maakt deze motor extreem smeuig. Het prettige schakelen en de achterwielaandrijving maken het karakter van deze Alfa.

Met een totale productie van 278 stuk een zeldzaamheid, een echte Zagato!

Deze auto is in absolute topconditie en voorzien van een nederlandse registratie. Volledige documentatie met onderhoudsboekjes, certificaat van echtheid, instructieboekje, autohoes….

 

Options et accessoires


Vous cherchez quelque chose de spécial?


Un vaste réseau aux Pays-Bas et à l'étranger, une bonne écoute, une surveillance étroite du marché. Ce ne sont là que quelques facteurs nécessaires pour trouver une voiture unique. Nous sommes heureux de vous aider avec ceci. 

S'il vous plaît contactez-nous


Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter. 


Fermer le menu