Speci­ficaties

Prix

€ 54.500,-

Bouwjaar​

08-1972

Km stand​

9.317

Brandstof​

Essence

Carrosserie

Berline

Nombre de portes

4

Couleur

Blu Olandese AR343

Intérieur

Leder-Skai bruin

Trans­missie

Transmission manuelle

Le nombre s'accélère.

5

Puissance en ch

88

BTW / marge

Marge
Partager sur !trpst#/trp-gettext>
Delen op Facebook

Alfa Romeo Giulia 1300 Super

Prix

€ 54.500,-

Bouwjaar​

08-1972

Km stand​

9.317

Brandstof​

Essence

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Novemilatrecento chilometri…..

Inderdaad, om precies te zijn 9.317 kilometer origineel! Deze Alfa Romeo Giulia 1300 Super is “tutti originali” van onder tot boven. Werkelijk uniek om te zien hoe er 49 jaar voorbij is gegaan en de auto zo mooi is gebleven. Zo is de het interieur onaangetast en nieuwwaardig te noemen tot ieder detail. De bekleding in ultieme conditie, alle schakelaars nieuwwaardig en ongehoord mooi.

De carrosserie is vrij van krasjes of deukjes; kijk eens goed naar de detailfoto’s die dat onderstrepen. Alle glaasjes, knipperlichten, chroomwerk in 100% kwaliteit. Om de echtheid van deze Giulia aan te tonen hebben wij gekozen om de onderzijde te laten zoals deze was met slechts wat stof. Slechts op de motorkap een minimaal spoor des tijds in de lak. Puur zoals een 49 jaar oude perfect geconserveerde Alfa Romeo eruit hoort te zien….

Motorisch een heerlijkheid om te rijden. Hoe rijdt een nieuwe Giulia uit 1972? Dat hebben wij ervaren met deze. Waar nodig zijn rubbers ivm leeftijd vervangen. Let wel; alles en alleen originele delen. Starten, rijden, remmen, schakelen gaat en klinkt zoals het hoort. Uiteraard voorzien van de originele motor en aandrijflijn, geheel matching numbers.

Voorzien van de originele italiaanse documenten om de herkomst aan te tonen. Indien gewenst kunnen wij deze Alfa Romeo ook leveren inclusief het nederlandse kenteken. Uiteraard met “oud blauw” klassiek kenteken.

Bezichtiging graag na telefonische afspraak op 06 30399639

opties en accessoires

Vous cherchez quelque chose de spécial?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

S'il vous plaît contactez-nous

Nous sommes heureux de répondre à vos questions et vous pouvez le faire en remplissant le formulaire de contact à droite. En entrant votre nom, votre adresse e-mail et votre numéro de téléphone, nous pouvons facilement vous contacter. 

Auto leasen
financiering aangeboden door
Chat openen