Tesla Model 3 AWD Permormance 513pk

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

Specifications

price

Bouwjaar​

09-2019

Km stand​

29.590

Brandstof​

Electrisch

Body

Sedan

number of doors

5

Color

Antraciet metallic

Interior

Zwart leer

Transmission

Vending machine

Number accelerate.

Geen

Power in hp

513

VAT margin

VAT
Share on facebook
Delen op Facebook

bijzonderheden

Deze prachtige Lambo Killer staat te pronken in onze showroom. Met een 0-100 km/uur in 3,4 seconden is dit een absolute belevenis. En met een WLTP range van 530 km kan je dit trucje best vaak doen, totdat ze op de achterbank wel erg misselijk beginnen te worden…

Het betreft hier de Performance uitvoering, wat de top is binnen de Model 3 range. Zo onderscheidt hij zich van de andere modellen door o.a. 20″ velgen, rode grotere remklauwen, spoiler op de achterklep en natuurlijk die brute 513 pk. Tevens is dit monster voorzien van een heuse i-Cockpit. Zo is er een extra scherm voor de bestuurder geplaatst die zowel een dag- als nachtstand kent en is het grote scherm in het midden van de auto nu voorzien van een speciale draaibare beugel en komt het scherm hierdoor iets lager te hangen. En uiteraard zijn alle andere goodies aanwezig, die het rijden in een Tesla zo heerlijk relaxed maken.

Getoonde prijsstelling is inclusief 21% BTW. ( € 45.900,- excl. BTW). Voor ondernemers komt deze Tesla in aanmerking voor de lage 4% bijtellingsregeling tot € 50.000,-

opties en accessoires

Looking for something special?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Please contact us

We are happy to answer your questions and you can do this by filling in the contact form on the right. By entering your name, e-mail address and telephone number, we can easily contact you. 

Chat openen