Tesla Model 3 AWD Performance

Category:


Use your arrow keys to scroll through the images.

Specifications

price

Construction year

08-2019

Mileage

27.460

Fuel

100% Elektrisch

Body

Sedan

number of doors

5

Color

Antraciet metallic

Interior

Zwart leer

Transmission

Vending machine

Number accelerate.

Geen

Power in hp

490

VAT margin

VATShare on facebook


Share this car


Particularities


Eerdaags te zien deze ultieme Lambo Killer!! Gewoon met je kids op de achterbank en dan bij een stoplichtsprintje alle supercars het snot voor de ogen rijden! Met een 0-100 km/uur in 3,4 seconden rij je alles en iedereen helemaal zoek. En met een WLTP range van 530 km kan je dit trucje best vaak doen, totdat ze op de achterbank wel erg misselijk beginnen te worden…

Het betreft hier de Performance uitvoering, wat de top is binnen de Model 3 range. Zo onderscheidt hij zich van de andere modellen door o.a. 20″ velgen, rode grotere remklauwen, spoiler op de achterklep. En uiteraard alle andere goodies die het rijden in een Tesla zo heerlijk relaxed maken.

Options and accessories


Looking for something special?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Please contact us


We are happy to answer your questions and you can do this by filling in the contact form on the right. By entering your name, e-mail address and telephone number, we can easily contact you.