Mini 1000 “Innocenti”

Category:


Use your arrow keys to scroll through the images.

Specifications

price

€ 13.500,-

Construction year

04-1973

Mileage

36.341

Fuel

Gasoline

Body

Hatchback

number of doors

2

Color

Prugna pastello

Interior

Leather beige

Transmission

Manual transmission

Number accelerate.

4

Power in hp

50

VAT margin

MarginShare on facebook


Share this car


Particularities


Mini Innocenti 1000…..

Ruggine? No!….. oftewel natuurlijk heeft deze geen roest! Een prachtige harde en roestvrije carrosserie, extreem mooi.. Afkomstig uit droog Italie en kochten wij met italiaanse kentekendocumenten. Vandaar een italiaans gebouwde Mini bij Innocenti. Deze waren luxueuzer van de engelse uitvoeringen. Mooi detail is het fraaie stuurwiel, de klapraampjes in de portieren, de sportieve velgen en het nieuwwaardige interieur. De originele kleur is Prugnia met een Bianco dak. Wanneer zag je dat voor het laatst? En let niet op de omstanders…. echt iedereen zegt iets van je Mini!

De auto heeft inmiddels een nederlands kenteken, oud blauw welteverstaan. Heeft een geldige APK en rijdt zoals dat hoorde in 1973… wat een beleving.

The Mini Cooper Has Rockstar Status – YouTube

Options and accessories


Looking for something special?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Please contact us


We are happy to answer your questions and you can do this by filling in the contact form on the right. By entering your name, e-mail address and telephone number, we can easily contact you.