Alfa Romeo Spider 2.0

Specifications

price

€ 21.900,-

Bouwjaar​

02-1993

Km stand​

72.040

Brandstof​

Gasoline

Body

Convertible

number of doors

2

Color

Verde Inglese

Interior

Leder & Alcantara beige

Transmission

Manual transmission

Number accelerate.

5

Power in hp

117

VAT margin

Margin
Share on facebook
Delen op Facebook

bijzonderheden

In “Verde Inglese” …. la machina piu bella!

Want de allermooiste is dit zeker! In de extravagante kleur is deze Alfa Romeo een absoluut summum. De schitterende contrasterende bekleding met tonneau cover voor de cabrioletkap. Een schitterend classic Nardi stuurwiel, een super rijke uitstraling.

Zoals de foto’s tonen, zo is deze ook qua kwaliteit. Prachtige strakke carrosserie zonder gebruikssporen. De auto staat nog volledig in zijn eerste lak. Het geeft aan dat de vorige eigenaren er extreem spaarzaam mee zijn omgesprongen. Uiteraard voorzien van een origineel onderhoudsboekje (aanvullende onderhoudsfucturen van onderhoud ter inzage) waarin te zien is dat deze auto nieuw in Frankfurt geleverd is. Sinds 2000 op nederlands kenteken en langdurig van de vorige eigenaar. Zo willen wij ze zien.

Een buitengewone kwaliteit!


					

opties en accessoires

  • Electric windows
  • 15 ″ light alloy wheels
  • Power steering
  • Windvanger

Looking for something special?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Please contact us

We are happy to answer your questions and you can do this by filling in the contact form on the right. By entering your name, e-mail address and telephone number, we can easily contact you. 

CORONA UPDATE

Belt u even voor bezichtiging van een gewenste auto. Dat kan na telefonisch overleg georganiseerd worden. Wij zien ook de noodzaak dat u mobiel moet blijven. Na overleg zetten wij de auto buiten zodat u op uw gemak en in alle ruimte de auto kunt bekijken. Gelieve altijd even van te voren bellen zodat wij de auto van uw keuze alvast royaal kunnen opstellen.

Chat openen