Speci­ficaties

Preis

Bouwjaar​

09-2019

Km stand​

29.590

Brandstof​

Electrisch

Körperarbeit

Limousine

Anzahl der Türen

5

Farbe

Antraciet metallic

Interieur

Zwart leer

Trans­missie

Automatisch

Anzahl beschleunigen.

Geen

Leistung in PS

513

BTW / marge

MwSt
Teilen Sie auf facebook
Delen op Facebook

Tesla Model 3 AWD Permormance 513pk

Preis

Bouwjaar​

09-2019

Km stand​

29.590

Brandstof​

Electrisch

Klik op de afbeelding om te zoomen

Gebruik de pijlen op het toetsenbord om door foto’s te bladeren.

bijzonderheden

Deze prachtige Lambo Killer staat te pronken in onze showroom. Met een 0-100 km/uur in 3,4 seconden is dit een absolute belevenis. En met een WLTP range van 530 km kan je dit trucje best vaak doen, totdat ze op de achterbank wel erg misselijk beginnen te worden…

Het betreft hier de Performance uitvoering, wat de top is binnen de Model 3 range. Zo onderscheidt hij zich van de andere modellen door o.a. 20″ velgen, rode grotere remklauwen, spoiler op de achterklep en natuurlijk die brute 513 pk. Tevens is dit monster voorzien van een heuse i-Cockpit. Zo is er een extra scherm voor de bestuurder geplaatst die zowel een dag- als nachtstand kent en is het grote scherm in het midden van de auto nu voorzien van een speciale draaibare beugel en komt het scherm hierdoor iets lager te hangen. En uiteraard zijn alle andere goodies aanwezig, die het rijden in een Tesla zo heerlijk relaxed maken.

Getoonde prijsstelling is inclusief 21% BTW. ( € 45.900,- excl. BTW). Voor ondernemers komt deze Tesla in aanmerking voor de lage 4% bijtellingsregeling tot € 50.000,-

opties en accessoires

Auf der Suche nach etwas Besonderem?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf

Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren. 

Auto leasen
financiering aangeboden door