Mercedes SLR McLaren

Kategorie:


Verwenden Sie Ihre Pfeiltasten, um durch die Bilder zu scrollen.

Spezifikationen

Preis

€ 319.000,-

Baujahr

07-2006

Kilometerstand

16.308

Kraftstoff

Benzin

Körperarbeit

Coupé

Anzahl der Türen

2

Farbe

Crystal Antimon Grau

Interieur

Exclusiv Nappa Tobaccobraun

Übertragung

Automatisch

Anzahl beschleunigen.

5

Leistung in PS

625

Mehrwertsteuer / Marge

MarginTeilen Sie auf facebook


Teile dieses Auto


Angaben


De Mercedes 300 SLR uit de jaren ’50 werd in 2004 opgevolgd….

De doelgroep die een Porsche Carrera GT te open vond, een Ferrari Enzo te opzichtig, die kozen voor een SLR McLaren. Solide, kwaliteit, puur en extreem afgewerkt. Deze in Crystal Antimon Grau een zeer zeldzame kleur en totaal anders dan een zwarte of zilveren. Het interieur is verfijnd en uniek in Exclusiv Nappa Tobaccobraun met zwarte stiksel. Optie daarbij het SLR-logo in de kopsteunen van deze carbon zetels die tevens electrisch te verstellen zijn. Het tweekleurige stuurwiel is een gepaste keuze.

Schitterende 19″ lichtmetalen met daarachter goudkleurige remklauwen. De carbon keramische remschijven behoren bij een topsnelheid van 334km/h…. De keuze Sport, SuperSport of Race bepalen de schakelgangen van de automatische versnellingsbak.

Met 625pk /460kw en een koppel van 780Nm behoort deze tot de supercar -categorie oftewel een Formule 1 auto voor straatgebruik. Mercedes Benz ontwikkelde deze auto met een middenmotor; een 5.439cc V8 met compressor. Wat een waanzinnig geluid tijdens het starten en het rijden. McLaren ontwikkelde de monocoque carrosserie die de auto extreem stevig maakt en dat beseft de rijder direct bij de eerste hobbel of bocht. Dat komt mede doordat de carrosserie geheel van carbon is. Zoals bij de Formule 1 is de onderzijde geheel glad… vandaar dat de uitlaten aan de zijkanten net achter de voorwielen naar buiten komen.

In deze samenstelling was de nieuwprijs in Nederland zo’n € 645.000,-. Dit is een duits geleverd exemplaar waarbij het onderhoud is uitgevoerd door uitsluitend de Maybach/McLaren/AMG dealer. Daarbij is de laatste grote (engine-out) service recent uitgevoerd.

 

 

Optionen und Zubehör


Auf der Suche nach etwas Besonderem?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf


Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren.