Maserati Biturbo 425

Spezifikationen

Preis

€ Verkocht

Bouwjaar​

06-1985

Km stand​

27.725

Brandstof​

Benzin

Körperarbeit

Limousine

Anzahl der Türen

4

Farbe

Grigio

Interieur

Leder

Übertragung

Schaltgetriebe

Anzahl beschleunigen.

5

Leistung in PS

200

Mehrwertsteuer / Marge

Marge
Teilen Sie auf facebook
Delen op Facebook

bijzonderheden

Maserati Biturbo 425… een zeldzame verschijning

Deze Maserati werd in 1985 nieuw geleverd door de dealer Grassi & Airoldi s.r.l. in Como-Italië. Inmiddels voorzien van een nederlandse registratie om van te kunnen genieten. Dat begint al bij het instappen; wat een sfeer. De unieke kleurstelling van de carrosserie met contrasterend interieur. De carrosserie is vrij van roest, het interieur toont uiteraard de juiste patina doordat het kwetsbare leder 35 jaar oud is.

Rijden is een beleving. De 2.5 liter V6 Biturbo motor heeft t.o.v 420-uitvoering een heerlijk koppel bij lage toeren. Stuurbekrachtiging en airoconditioning waren in 1985 nog een pure luxe en heeft deze auto. De auto heeft een tellerstand van 27.725km en zo rijdt de auto ook. Echter hebben wij geen 35 jaar onderhoudshistorie bij de auto. Wel het originele onderhoudsboekje en 425-instructieboek in lederen map.

opties en accessoires

  • Klimaanlage
  • Elektrische Fensterheber
  • Elektrische Sitzverstellung
  • Leichtmetallräder
  • Metallic-Lackierung
  • Mittelarmlehne vorne und hinten
  • Servolenkung
  • Drehzahlmesser
  • Zonnerollo

Auf der Suche nach etwas Besonderem?

Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf

Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren. 

CORONA UPDATE

Belt u even voor bezichtiging van een gewenste auto. Dat kan na telefonisch overleg georganiseerd worden. Wij zien ook de noodzaak dat u mobiel moet blijven. Na overleg zetten wij de auto buiten zodat u op uw gemak en in alle ruimte de auto kunt bekijken. Gelieve altijd even van te voren bellen zodat wij de auto van uw keuze alvast royaal kunnen opstellen.

Chat openen