Maserati Biturbo 2.5

Kategorie:


Verwenden Sie Ihre Pfeiltasten, um durch die Bilder zu scrollen.

Spezifikationen

Preis

€ 8.900,-

Baujahr

10-1986

Kilometerstand

100.271

Kraftstoff

Benzin

Körperarbeit

Coupé

Anzahl der Türen

2

Farbe

Blauw

Interieur

Beige rib-velours

Übertragung

Schaltgetriebe

Anzahl beschleunigen.

5

Leistung in PS

190

Mehrwertsteuer / Marge

MarginTeilen Sie auf facebook


Teile dieses Auto


Angaben


Het was zo rond 1985 toen onze buren een Maserati Biturbo hadden, ik was 10 jaar oud en volledig onder de indruk van deze exoot…… De drietand, het geluid van de dubbele carburateurs, de prestaties, de versnellingsbak, de brede doch lage carrosserie!

Donker hout, Chesterfield stoelen, een biljart en er mochten sigaren gerookt worden; de imposante showroom van Hessing in de Bilt. Ik ben er met mijn vader geweest destijds. Rolls Royce, Bentley, Lincoln, DeTomaso en Maserati….. nimmer ben ik zo onder de indruk geweest. Hessing was een andere wereld!

In 1986 werd deze Maserati Biturbo 2.5 2-deurs aldaar afgeleverd. Tot 2020 bleef de auto in bezit van dezelfde familie. Dat ik deze mocht kopen vond ik danook heel bijzonder. Persoonlijk rij en bezit ik al sinds mijn 20e een Maserati Biturbo en ja, nog steeds vind ik het een magische auto.

Deze origineel nederlandse auto is in al die jaren verzorgd. Ooit gespoten, ooit gereviseerd en daarom ziet hij er nog zo super goed uit. Geen roest, hemel strak, stoelbekleding fris en heel, ramen origineel. Starten doet hij direct en loopt prachtig. Ik ben er de Afsluitdijk mee over gereden; hij loopt en schakelt perfect. De APK geldig tot mei 2021, recent onderhoud gehad.

Beide originele sleutels zijn bij deze auto aanwezig. Het instructieboekje en originele onderhoudsboekje, summier ingevuld, zijn erbij.  Met 100.270km is de tellerstand over 34 jaar zeer beperkt. Vanaf mijn 10e jaar hield ik mij bezig met de Biturbo, want ooit zou ik er eentje hebben. Tot op heden heb ik er velen gehad en bekeken. Echter en origineler zal ik er nooit meer eentje van vinden….. want ze zijn er gewoon NIET!

Optionen und Zubehör


  • Elektrische Fensterheber
  • Getint glas
  • Leichtmetallräder
  • Metallic-Lackierung
  • Middenarmsteun met opbergvak
  • Drehzahlmesser
  • Turbodruk-meter

Auf der Suche nach etwas Besonderem?


Een breed netwerk in binnen en buitenland, goed luisteren, nauwlettend de markt bijhouden. Het zijn slechts enkele factoren die nodig zijn om een unieke auto te vinden. Daarom kan de gewenste auto al onderweg zijn naar ons bedrijf….. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf


Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren. 


Menü schließen