Alfa Romeo 33 1.3 Veloce

Kategorie:


Verwenden Sie Ihre Pfeiltasten, um durch die Bilder zu scrollen.

Spezifikationen

Preis

€ 13.950,-

Baujahr

01-1992

Kilometerstand

152

Kraftstoff

Benzin

Körperarbeit

Schrägheck

Anzahl der Türen

5

Farbe

Rosso Alfa 130

Interieur

Staub

Übertragung

Schaltgetriebe

Anzahl beschleunigen.

5

Leistung in PS

88

Mehrwertsteuer / Marge

Margin



Teilen Sie auf facebook


Teile dieses Auto


Angaben


Een heerlijke Alfa Romeo 33 1.3 VL (Veloce) met de laagste kilometerstand ter wereld……152km!

Met deze ultra lage kilometerstand een unicum. Nooit eerder zijn we dit tegen gekomen. Wij kochten deze van de eerste eigenaresse in midden Italië die deze vanaf de aflevering in 1992 in haar garage bewaard heeft. De originele banden, de originele mattenset en zelfs de eerste accu zit nog in deze Alfa. Preventief hebben wij de distributieriem maar vervangen… Zij heeft de auto niet gebruikt, maar betaalde jarenlang gewoon de italiaanse belasting getuige de bonnetjes die wij in het dashboardkastje tegen kwamen. Een klein pitje verraadt dat de bezemsteel ooit tegen de auto viel, een lichte veeg laat zien dat er altijd een doek over de auto heeft gezeten die zo nu en dan eraf mocht… we laten het zo. Het vertelt het verhaal dat het bezit soms belangrijker is dan het gebruik.

De auto is vanzelfsprekend compleet; volledige boekjes en origineel onderhoudsboekje met de stempel van levering in originele map, ongebruikt reservewiel en krik, nieuwe gereedschapsset en zelfs het plastic nog op de tapijten.

Natuurlijk gaan we niet met de auto rijden! Al klinkt zo’n 1.3 met dubbele carburateur wel heel verleidelijk. De boxermotor levert 88pk bij een wagengewicht van zo’n 940kg. Stuurbekrachtiging, electrische ramen en centrale vergrendeling waren standaard opties bij dit type.

 

Optionen und Zubehör


  • Zentralverriegelung
  • Elektrische Fensterheber vorne
  • Servolenkung
  • Drehzahlmesser

Auf der Suche nach etwas Besonderem?


Ein breites Netzwerk in den Niederlanden und im Ausland, gutes Zuhören, genaue Beobachtung des Marktes. Dies sind nur ein paar Faktoren, die benötigt werden, um ein einzigartiges Auto zu finden. Gerne helfen wir Ihnen dabei. 

Bitte nehmen Sie mit uns Kontakt auf


Gerne beantworten wir Ihre Fragen und Sie können dies tun, indem Sie das Kontaktformular auf der rechten Seite ausfüllen. Durch Eingabe Ihres Namens, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Telefonnummer können wir Sie problemlos kontaktieren. 


Menü schließen